2021-09-14 07:47:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Nem kellene mindenen felhúznod magad

Napi horoszkóp szeptember 14-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint most igazán bebizonyíthatod, hogy vezetésre születtél, s hogy mindenütt, minden körülmények között meg tudod állni a helyed. A harcért magáért harcolsz, az eredmény már nem is olyan fontos neked. Ebben az irányban tudod levezetni azt a hatalmas tüzet, ami benned ég.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Úgy érezheted, csatát vesztettél egy fontos kérdésben. De az erkölcsi győzelem még a tiéd lehet. Ez pénzben ugyan átmeneti veszteséget jelenthet, de a jövőben még fordíthatsz a sorsodon. Csak ne add fel!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A szócsatákban nagyon otthon vagy, de vajon érdemes-e annyit szúrni, vágni? A végén ugyan elérheted, hogy igazat adjanak neked, de nem mindegy, milyen áron teszed ezt. Ha ügyelsz arra, hogy ez ne növelje meg a közted és a kedvesed között a távolságot, akkor jó.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Nem kell azért mérgelődnöd, ha nem fogadták el mindenben a te véleményedet a kollégáid. Most akkor is a te akaratod érvényesülhet. Ha meggyőzéssel nem, hát kerülő úton éred el a célodat.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Túl sokat aggodalmaskodsz a szerelmed, és általában a szeretteid miatt. Az a gond, hogy ezzel elveszed magadtól a lehetőséget, hogy átadd magad a pillanat örömeinek - pedig egyébként ez jellemez téged. Vedd észre a jót is a kapcsolatodban!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A párkapcsolatot nehéz tehernek érezheted az utóbbi időben. A kitartásodon persze ez mit sem változtat. Te a leghűségesebb, legelkötelezettebb fajta vagy. Azért nem baj, ha az odaadásodért némi viszonzást is kapsz. Ha másként nem, akkor legalább jó szavakban, dicséret formájában.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ha párkapcsolatban élsz, úgy érzed, a párod kevés szabadságot ad neked. Szinte mindenben ő dönt, vagy a jelenlegi életformátok téged túlságosan leköt, miközben a másiknak sokkal több a szabadideje. Ne csak magadban dúlj-fúlj azonban, hanem tárd ki előtte is a kételyeidet!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Vénusz a Skorpió jegyébe lépett, emiatt is van, hogy szinte nem is bírsz magaddal, úgy pezseg a véred. Új szerető is kacsingathat rád, de a régi még vár. Vigyázz, mert hajlamos lehetsz a keresztbe szervezésre, és a végén már te magad sem fogod tudni, kivel hányadán állsz.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Olyan feladatot kapsz a munkahelyeden, mely némi plusz kereseti forráshoz is juttat. Jól teszed, ha elvállalod, mert a közeljövőben több kiadásod lehet, szükséged van hát minden fillérre, ami csak adódik.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ne húzd fel magad azon, ha a partneredet tehetetlennek látod. Inkább próbálj meg a segítségére lenni, és útmutató javaslataival, biztatásával inspiráld őt. Ha folyton csak kritizálod, azzal még inkább gúzsba kötöd ugyanis a benne rejlő energiákat.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Nagyon sok munkát felhalmoztál az utóbbi időben, most itt az ideje, hogy végre belevesd magad a teendőkbe. Éppen jókor, mert most még élvezni is tudod. Valami nagyot alkothatsz a mai napon.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Próbálj meg felülemelkedni a kollégáiddal kapcsolatos előítéleteiden! Nem kellene mindenen felhúznod magad, nem minden támadás irányul direkt a te személyed ellen. Legyél engedékenyebb, több segítséget is kaphatsz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: